واحد اجرایی:
واحد اجرایی شرکت دیاکوپارس متشکل از سه قسمت طراحی، نظارت و اجرا است. ما با در اختیار داشتن کارشناسان مجرب و کارآزموده، تجهیزات آزمایشگاهی و میدانی و با استفاده از استانداردهای ملی و بینالمللی، توانایی طراحی تا اجرای انواع پوششها از قبیل پوششهای مخصوص چوب، پوششهای صنعتی و پوششهای کف در پروژههای مختلف را داریم.
طراحی:
این واحد با در اختیار داشتن کارشناسان ماهر، تجهیزات آزمایشگاهی و میدانی دقیق و مناسب و با استفاده از استانداردهای ملی و بینالمللی، توانایی ارائه مشاوره در انتخاب رنگ و طراحی مناسب با توجه به موقعیت و محل اجرای پروژه را دارد. همچنین این واحد در تمام فرایندها الگوهای تفکر استراتژیک، انتخاب فرمولهای مناسب شرایط و بهینهسازی ویژگیهای محصولات را هدف نهایی طراحی خود در نظر میگیرد.
نظارت:
برای جلوگیری از هرگونه خطا و اشتباه در هنگام اجرای یک پروژه، لازم است تا کلیه مراحل کار از ابتدا تا انتها تحت کنترل باشد. لذا کلیه گروههای اجرایی دارای کارشناس ناظر در پروژه هستند تا امور اجرایی براساس طراحی اصولی و با رعایت استانداردهای تعریف شده، صورت گیرد. نظارت درست و به موقع بر روند انجام و اجرای کار موجب صرفهجویی در زمان و منابع مالی میشود.
اجرا:
هر نوع پوشش و رنگ يك هدف و نياز اصلی را برآورده میکند. در مورد رنگهای صنعتی هدف اصلی در حفاظت سطوحی است كه پوشش داده میشود. این حفاظت از وسايل و تجهيزات باید در مقابل عوامل مختلف محيطی نظير رطوبت، شرایط جوی خورنده، تماس مستمر با آب، آتشسوزی، حلالهای صنعتی و سایش مداوم، دارای دوام و پایداری باشد. در مورد رنگهای ساختمانی نیز هدف اصلی حفظ سلامت و زیباسازی فضای داخلی و خارجی ساختمان و دلپذیر کردن محیط زندگی است به شکلی که اهداف حفاظتی نیز با کیفیت مطلوب در نظر گرفته شوند. در دسته پوششهای تخصصی چوب هم به ماندگاری و حفظ ابزاری که از چوب تهیه شده باشند توجه دارند و هم زیبایی و ایجاد طراوت را در تولید محصولات در نظر میگیرند.
در شرکت دیاکوپارس بهرهگیری از دانش و فناوریهای روز، بهکارگیری کادری متعهد، متخصص و توانا، بهینهسازی فرایند انتخاب مواد و روشهای اجرایی و ارتباط مستمر با کارفرمایان و مشتریان موجب ارتقاء سطح کیفی خدمات و افزایش تعداد پروژههای اجرایی برای این شرکت گردیده است. پروژههای اجرایی عموما در قسمت اجرا به پوششهای چوب، پوششهای کف و پوششهای صنعتی تقسیمبندی میشود.
اجرای پوششهای پلی اورتان و سلولزی بر روی همه سازههای چوبی در محیط داخل یا خارج ساختمان از جمله نماهای چوبی و ترمووود(Thermowood)، دکوراسیون چوبی داخل ساختمان، کابینتهای چوبی و انواع درهای چوبی باعث زیبایی و ماندگاری بیشتر این سطوح و لوازم میشود. پوششهای چوب دارای تنوع زیادی هستند و همچنین راهکارهای مختلفی نیز برای پوششدهی به ابزار و تجهیزات چوبی وجود دارد که به کمک آنها دوام و زیبایی چوب چندین برابر خواهد شد.
پوششهای صنعتی به منظور پاسخگویی به نیازهای صنایع مختلف در شرکت دیاکوپارس طراحی شدهاند که در طراحی آنها بالاترین استانداردهای دوام و مقاومت به خوردگی در نظر گرفته شده است.
رنگهای صنعتی هنگامی که به عنوان پوشش رویه استفاده شوند از نظر نوع رزین به کار رفته به عنوان رزین پایه، دارای محدودیتهای بیشتری هستند اما هرچه به سطوح زیرین نظیر پوشش اصلی (Base Coat) و آستری (Primer) برویم تنوع رنگهای صنعتی بیشتر میشود. به عنوان مثال آستریهای اپوکسی، آستریهای پلی اورتان، آستریهای فوری و آستریهای کورهای نشان دهنده گستردگی این محصولات هستند.
دیاکوپارس طراحی و اجرای پوششهای صنعتی بر روی انواع سازهها از قبیل موارد زیر را در دستور کار خود قرار داده است:
- مخازن، خط لوله
- اسکلتهای فلزی
- سطوح مستقر در فضای باز معمولی
- سطوح غوطهور در آب
- سطوح فولادی
- تاسیسات دریایی
- محیط نیمه صنعتی
- محیط خورنده صنعتی
در راستای محافظت سطوح کف ساختمانهای صنعتی و مسکونی یا اداری، محصولاتی توسط شرکت دیاکوپارس طراحی و تولید میشود که استفاده از آنها موجب محافظت و جلوگیری از آسیب رسیدن به زیبایی محیطهای خارجی و داخلی ساختمان و همچنین زیبایی بیشتر کفپوشها میشود.
واحد اجرایی و کارشناسی پوششهای کف در شرکت دیاکوپارس در زمینههای زیر آماده همکاری و ارائه خدمات است:
- ارائه خدمات فنی و مهندسی و مشاوره تخصصی در انتخاب نوع سیستم کفسازی و پوشش
- رنگآمیزی صنعتی و اجرای پوششهای محافظتی سطوح و کفپوشهای بتن سخت
- رنگآمیزی صنعتی و اجرای پوششهای محافظتی سطوح و کفپوشهای اپوکسی به صورت یکپارچه و رنگی و پلی اورتان
- اجرای کفپوش اپوکسی ضداسید (ACID PROOFING) با مقاومت بالا در برابر عوامل خورنده شیمیائی
- اجرای پوششهای محافظتی و صنعتی اکریلیک
اپوکسی کاربردها و مصارف زیادی دارد که یکی از مصارف آن پوششدهی سطوح و کفپوشهاست. از اپوکسی برای پوششدهی به سطوحی استفاده میشود که باید سایش زیادی را تحمل کنند یا در برابر عوامل فرسایشی زیادی قرار میگیرند. به همین جهت از اپوکسی به عنوان روکش یا کفپوش صنعتی استفاده فراوانی میشود.
مزایای روکش صنعتی اپوکسی:
- افزایش مقاومت بتن در برابر فرسایش، تخریب و مجاورت و تماس با مواد شیمیایی
- عدم جذب و نفوذ آب، روغن و سایر مایعات
- سبک و کم حجم بودن و پیشگیری از از ایجاد هرگونه گرد و غبار
- اجرای یکپارچه و در رنگهای متنوع
- سهولت در شستشو که حداقل ۲۰ سال عمر مفید و سرعت در ترمیم از سایر امتیازات این پوشش است.
انواع کفپوش اپوکسی جهت سالنهای صنعتی:
کفپوش اپوکسی با توجه به کاربردی که برای آن در نظر گرفته میشود دارای ضخامت متفاوت خواهد بود. این ضخامت میتواند کمتر از یک میلیمتر تا چندین سانتیمتر باشد.
معمولا کفپوشها با ضخامتهای مختلف کاربردهای مخصوص خود را دارند:
- کفپوش با ضخامت 1 میلیمتر جهت جلوگیری از ایجاد گرد و غبار از مواد به کار رفته در پوشش زیرین سطوح کف به کار میرود.
- کفپوش با ضخامت 3 میلیمتر و به صورت یکپارچه و صاف جهت ایجاد مقاومت زیاد در برابر سایش، خوردگی، فرسایش، نفوذ روغن، چربی و آب به سطوح زیرین، راحتی شستشو و زیبایی کف هر مکانی بهکار میرود. از این ضخامت کفپوش میتوان در صنایع مختلفی چون خودروسازی، داروسازی، صنایع غذایی و بهداشتی، چاپ و … استفاده کرد.
- کفپوش با ضخامت 3 میلیمتر ناصاف یا پوست پرتقالی روکشی است که علاوه بر خصوصیات کفپوش صاف 3 میلیمتری از لغزش افراد و ماشین آلات در محیطهای خیس و چرب جلوگیری میکند.
- کفپوش با ضخامت 4 میلیمتر و بیشتر با سطحی زبر و نیم زبر جهت مکانهایی بهکار میرود که نیاز به مقاومت بالای مکانیکی دارند و از مزایای این کفپوش عدم خش و خط پذیری آن است.
کفپوشها با توجه به کاربردهای خود از ویژگیهای مختلفی برخوردار خواهند بود:
- کفپوش ضداسیدی که دارای مقاومت بسیار بالا در برابر عوامل خورنده شیمیایی است.
- کفپوش ورزشی که معمولاً از اپوکسی انعطافپذیر در آن استفاده میشود.
- کفپوش آنتی استاتیک که اصطلاحاً ضدجرقه نامیده میشود مورد مصرف آن در انبارهای مهمات، سالنهای مخابرات، اتاقهای کامپیوتر و اتاق عمل بیمارستانها است.
- بتون اپوکسی با ضخامت تقریبی ۲۰ میلیمتر که در برابر ضربههای شدید کاملاً مقاوم است.